GÖSTER KENDİNİ SES YARIŞMASI TAMAMLANDI
Üniversitemiz öğrenci ve mezunlarına yönelik olarak düzenlenen  ödüllü “Göster Kendini Ses Yarışması” tamamlandı. Yarışmaya başvuran öğrencilerimizin eserleri her hafta kbusks instagram hesabında takipçilerin beğenisine sunuldu. En fazla beğeni sayısına ulaşan eserin birinci olduğu yarışma dört hafta boyunca devam etti. Her hafta birinci olan öğrencimize Karabüklü esnaflarımız tarafından eğitime %100 destek projesi kapsamında birer adet tablet hediye edildi.




 
 23 – 27 Kasım tarihleri arasında yayınlanan 25 eser arasından Girişimcilik Yüksek Lisans öğrencisi Büşra KÜRÜMLÜ seslendirdiği Fikrimin İnce Gülü eseri ile 1952 beğeni sayısına ulaşarak birinci oldu.

30 Kasım - 04 Aralık tarihleri arasında gösterime giren 21 eser arasından ise Sağlık Bilimleri Fakültesi  Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Melike TEKİN seslendirdiği  Üzgünüm eseri ile 656 beğeni alarak yarışmanın ikinci haftasında birinciliği elde etti.



07 – 11 Aralık tarihleri arasında yarışmanın üçüncü haftası için 25 eser yayınlandı. Yayınlanan eserler arasından 1028 beğeni sayısı ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Necdet Çiftçi seslendirdiği Adana’ya Gel Gidek eser ile birinciliğe hak kazandı


Göster Kendini Ses Yarışmasının dördüncü ve son haftası 14-18 Aralık tarihleri arasında 23 adet eser ile gerçekleştirildi. Takipçilerin beğenisine sunulan 23 eser arasından seslendirdiği Aşan Bilir Karlı Dağın Ardını eseri ile 835 beğeni alarak birinciliği elde eden isim Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü öğrencimiz Sedat Güzel oldu.
 
Yarışmamıza toplamda 94 adet eserle katılım sağlandı.