E - Kampüs
Üniversitemiz ile Yapı Kredi Bankası arasında yapılan protokol gereğince öğrenci ve personelimiz yemekhane hizmetlerimizden Yapı Kredi Bankası kartı kullanarak faydalanacaklardır.
Öğrenci ve personelimizin yemekhane hizmetlerimizden faydalanabilmesi için Yapı Kredi Bankasında aktif bir hesabı bulunması ve Yapı Kredi Mobil Uygulaması üzerinden E-Kampüs özelliğini aktif hale getirmeleri gerekmektedir.
Tanıtım videosu için tıklayınız.

1.ADIM

Hesap açma işlemleri Yapı Kredi şubeleri ve Yapı Kredi Mobil Uygulaması üzerinden yapılabileceği gibi, 16 Eylül 2024 tarihinden itibaren Merkez kampüs ve Safranbolu Kampüsümüzde belirli noktalarda kurulacak mobil banka şubelerinden de yapılabilecektir.
Mobil bankacılık üzerinden müşteri olma yardım dokümanı için tıklayınız.
Hesap açma işleminin yapılacağı noktalar;


Merkez Kampüs:
Sosyal Yaşam Merkezinde Bulunan Kırmızı Salonda,
Mühendislik Fakültesi Binasında,
Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Önü Mobil Araçta,
Not: Mobil araçta sadece Uluslararası öğrencilerimizin hesap açma işlemleri gerçekleştirilecektir.

           Safranbolu Kampüs:
Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Binası.

 2.ADIM

Hesap açma işleminden sonra yemekhane turnikelerinde ödeme yapabilmek için Yapı Kredi Mobil Uygulaması üzerinden E-Kampüs özelliğinin aktive edilmesi gerekmektedir.
E-Kampüs özelliğini aktive işlemlerine buradan erişebilirsiniz.

Not: E-Kampüs özelliği aktivasyon işlemlerinde veri girişi devam etmekte olduğunda, aktivasyon işlemlerinin 16 Eylül 2024 tarihi itibariyle gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Not: Kampüsümüzde hesap açma işlemi için görev yapacak banka personelleri 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet verecektir.

Not: Eski öğrencilerimiz ve personelimiz mevcut Ziraat Bankası kartları ile 1 ay daha yemek hizmetinden faydalanabileceklerdir.



3.ADIM

Hesabınızda yeterli bakiye olması halinde Yapı Kredi kartlarınızı turnikelerde temassız okutarak ya da “PAY” menüsünden QR Kod ile Öde alanında açılan kameraya turnikelerdeki QR kodu okutarak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.
E-Kampüs ile ilgili tüm sorularınızın cevabına buradan ulaşabilirsiniz.