IEEE KULÜBÜ
HAKKIMIZDA

İDEALİST BİR FİKİRLE BAŞLADIK…

Bizler kaliteli etkinlik, seminer gördüğünde heyecanlanan, her yaptığımız işin üyelerimize getirisi olsun isteyen, yaptığımız etkinlikler sıradan değil biraz farklı olsun diyen insanlarız. Bu düşüncemiz sizin için etkinlikler hazırlarken de aynı. Biz de IEEE’nin mottolarından olan ‘’Institute for Engineers and Everybody Else’’ görüşümüzü okulumuzda uygulayalım istedik ve bu fikir ile dünyanın en büyük teknik organizasyonu olan IEEE’nin öğrenci kollarından biri olan Karabük IEEE’ye 2011 yılında hayata geçirdik..

MİSYON

 Üye üniversitelerin Mühendislik Toplulukları arasındaki iletişim ve bilgi ağını güçlendirmek, ortak değer paylaşımının ana unsur teşkil ettiği faaliyetlerle sağlam temelli bir topluluk olmayı sağlamak; Türkiye ve K.K.T.C.’deki üye öğrencilerin öğrenim yaşamları boyunca kazandıkları akademik birikimi, yenilikçi ve girişimci ruhun ürünü olan etkinliklerde kullanmasına fırsat yaratarak onları profesyonel iş hayatınının şartlarına hazırlamak; Mezunlar ve öğrenciler arasındaki ilişkilerin geliştirilmesinde rol almak, Mühendisliğin iş dünyasında gerektiği gibi temsil edilmesi amacıyla üniversite-sanayi birlikteliğini sağlamlaştırmak, üniversite adayı öğrencilere mühendisliği tanıtarak etkin kararlar almaları yolunda rehber olmaktır.

VİZYON

 Türkiye ve K.K.T.C. ‘deki mühendislik ve diğer alanlarda öğrenim gören öğrencilerin öğrenim hayatları boyunca yararlanabilecekleri akademik, teknik, sosyal ve kişisel yetkinliklerinin geliştirilmesinde katkı ve iletişim olanağı sağlayan en etkin kurum olmaktır.

KULÜP TÜZÜĞÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN..!

Kulübe UBYS Sisteminden üyelik gerçekleştirebilirsiniz.