GÖNÜL BAĞI PROJESİ
Merhum ünlü halk müziği sanatçımız Neşet ERTAŞ
“Dost elinden gel olmazsa varılmaz
Rızasız bahçenin gülü derilmez
Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez
” derdi…
 
Değerli mezun öğrencimiz sana güzel bir haberimiz var.  Öğrencilik yıllarında hafızanda kalan acı-tatlı hatıralarını kalıcı hale getirmek üzere bir proje başlattık. Bu kapsamda 150-250 kelime arasında üniversite yıllarında yaşadığın hatıranı bize yazarak ulaştırdığın takdirde baskılı bir kitap haline getireceğimiz “Gönül Bağı” adlı eserimizde yerini alacaktır. Proje kitap haline getirildikten sonra şahsınız başta olmak üzere hatırası olan tüm mezunlarımıza eserden birer adet ulaştıracağız.
Son Gönderi Tarihi: 30 Ekim 2020 Cuma
Katılım Şartları:
  1. Hatıraların word yazı programında 12 punto olarak maksimum 150-250 kelime arasında yazılması, (yazı içeriğinde hakaret, kişi adı, siyasi, gayri ahlaki, TCK’ ya göre suç oluşturacak herhangi bir metin bulunmayacaktır.)
  2. Ad soyad, mezun olunan bölüm, cep telefonu numarası, mail adresi, mezuniyet yılı bilgilerinin gönderilecek maile eklenmesi,
  3. Basılacak kitapta size ayrılan sayfada yer alacak bölümde kullanmak üzere vesikalık fotoğrafınızın dijital ortamda gönderilmesi
 
Not: Yazılacak metin, istenilen bilgiler ve vesikalık fotoğraf sks@karabuk.edu.tr mail adresine gönderilecektir.


Önemli: Karabük Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “Gönül Bağı” adlı projeye katılım sağladığınız takdirde tarafımıza mail yoluyla göndermiş olduğunuz yazı, fotoğraf ve öz geçmişinizin her türlü ortamda yayınlanmasını ve telif hakkı talebinde bulunmayacağınızı kabul ve taahhüt etmiş sayılacaksınız.