METALURJİ MALZEME KULÜBÜ
HAKKIMIZDA

Ulusal ve Uluslararası düzeyde bilimsel ve teknolojik gelişimleri yakından takip etmek,Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri uygulamaya koymak,Demir ve Çelik teknolojilerinde öncü, Üniversite ve sanayi ile işbirliği içinde, bilimsel projelere destek veren kulüp olmak için kurulmuş bulunmaktayız.
AMAÇLARIMIZ
 
            Bilim ve Teknoloji günleri, vb. eğitimler düzenlemek ve başka kurumlar tarafından düzenlenen etkinliklere katılmak, Özellikle Demir Çelik üzerine yapılan bilimsel çalışmalara destek vermek, Önemli sanayi kuruluşlarına teknik gezi düzenlemek amaçlarımız arasındadır.
MİSYONUMUZ
 
Çevreye ve insani değerlere saygılı, çağdaş, sosyal ve kültürel, yeniliklere açık, disiplinler arası ve grup çalışmalarına yatkın, sürekli kendini geliştiren ve bilimin ışığında ilerleyen, analitik düşünce yapısına sahip nitelikli Metalurji ve Malzeme Mühendisi olmaktır.
 
VİZYONUMUZ
 
Türkiye’de ve Dünya’da ki bilimsel gelişmeleri yakından takip eden, bilimsel araştırmalarla sürekli kendini geliştirmeye çalışan, konumumuz itibariyle demir-çelik sektörüyle iç içe olan ve üniversite-sanayi işbirliğiyle projelerin üretildiği bir kulüp olmaktır.

KULÜP TÜZÜĞÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN..!

Kulübe UBYS Sisteminden üyelik gerçekleştirebilirsiniz.