BİLİMTEY BİLİM KULÜBÜ
HAKKIMIZDA

 Kulübümüz Türkiye Cumhuriyeti'nin vatanperver ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı gençleri tarafından 2008'de  kurulan ve aynı dimağ ile kendini her sene geliştirmeyi hedefleyen bilim kulübüdür. Her sene yaptığı bilim günleri ile T.C Karabük Üniversitesi öğrencilerinin ufkunu açmak ve kendi alanında isim yapmış bilim adamlarıyla öğrencileri buluşturmak için çalışmıştır. Bilimin her alanında çalışma yapmak, yapılan çalışmalara katılmak, bilgiyi paylaşmak veya paylaşılanı almak isteyen tüm vatanperver Karabük Üniversitesi öğrencilerine kulübümüz açıktır.

AMAÇLARIMIZ
 
 Temelden yüzeye; T.C Karabük Üniversitesi'nden başlayarak bütün ülkeye pozitif ilimlerde katkı sağlamak yegâne amacımızdır. Bu menzil doğrultusunda, sosyal projeler, mekanik/robotik projeler, teknik geziler ve bilimsel seminerler  üretmek hedefimizdir.

KAZANÇLARIMIZ
 
 Yukarıda belirtilen amaçlar çerçevesinde görev alan arkadaşlarımızla birlikte hedefler doğrultusunda çalışarak bilgi ve tecrübe birikimi yapmak, takım çalışmasını öğrenmek, yapılan bilim günlerinde alanlarında uzman konuşmacılarla birebir görüşerek karşıdan kendimize tecrübe aktarımı sağlamak en büyük kazançlarımızdır.
.
 
KULÜP TÜZÜĞÜNÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!

Kulübe UBYS Sisteminden üyelik gerçekleştirebilirsiniz.